lördag 24 september 2011

Den bara hängde där....

Grannstaden gjorde mig inte besviken. Mycket folk på gatorna (kan bero på Kulturnatten som pågår för fullt), fint  väder och smockat med fina saker i butikerna!
Hos Kings finns det massor av snygga plagg från Odd Molly, Fillipa K, Branting och Hunkydory. Jag såg den så  snart jag klev in genom dörren.....en underbar höst/vinter/vårjacka från Odd Molly i brungrålila som är min favoritfärg! Den fick följa med hem....om ni fattar :-)
Lexingtonbutiken i Knäppingsborg gjorde jag ytterligare ett inköp och därefter väntade fika på Bagarstugen. Träffade en helt ny bekantskap som driver en av ovan nämnda butiker och det är inte helt uteslutet att det blir ett samarbete fram över.....JÄTTEKUL!
Nu är jag hemma i verkligheten igen och fotbollssoffan väntar.

Ha det

/P

Paketinköp

Idag blir det en tur till grannstaden. Tänk att det är så stor skillnad att åka dit och shoppa där allt känns nytt och fräscht istället för min egen stad som känns intrampad som en gammal kostig.
Det är en present till maken som står på agendan i första hand. Det är en sak som han klämt på många gånger men han är för snål mot sig själv för att köpa.
Först frukost i uterummet där solen fortfarande värmer så fantastiskt skönt på morgonkvisten.


/P