torsdag 10 november 2011

Nytt och vitt

I somras klickade jag lite hastigt och lustigt (mest hastigt) hem dessa sötingar från The Home.
För några veckor sedan levererades de och passar perfekt i vårt vardagsrum.
Den röda Howardsoffan som stod där tidigare förflyttades till storebrors rum för att så småningom pryda ett studentrum (inte alla som har en Howardsoffa i studentlyan).




/P

Min lilla bebis

Min lilla prinsessa har under några veckor pinkat oroligt mycket och ofta så idag bar det iväg till vetrinären för provtagning. Maken fick det stora förtroendet att fixa ett urinprov från lilla sessan på morgonpromenaden....och han fixade det galant!!

Nu väntar vi på morgondagens samtal från djursjukhuset.
Tjejerna i labbet hos vetrinaären tittade lite misstänksamt på mig när jag frågade om inte prinsessan skulle få något bokmärke för att hon varit duktig?

Jo jag vet att jag behandlar henne som min lilla bebis.....just för att hon är det!



/P

Tokförkyld

Igår kväll när jag kom hem från jobbet däckade jag helt, jag var övertygad om att jag fått mitt första migränanfall. Efter några ipren så släppte huvudvärken men idag förstår jag varför......näsan rinner och jag nyser hysteriskt mycket. Här på avdelningen är de vana vid mina högljudda nysningar men en stackars nyanställd liten tjej i hörnet höll på att kissa i byxorna vid mitt första utbrott :-)

Nu väntar jag på att min toksnygg tunika ska komma hem i brevlådan som jag ropade hem på bloppis hos Tindy och att näsan ska sluta rinna för i morgon är det fredag!

/P