söndag 13 november 2011

Min nya soffa!

Som jag tidigare skrivit har vår nya soffa och fotölj kommit, ett av mina absolut dyraste spontanköp ever men som blev riktigt, riktigt bra!

Om ni bortser från muminmamman i ena hörnet av soffan får ni här en liten smakbit. Naturligtvis har prinsessan godkänt fotöljen som sin varför vi nu alltid får ha ett stort fårskinn i denna, vit soffa vs svart hund -it is a no no.

/P

Mina barns pappa - min man!


Vi hade ju en alldeles egen pappa att fira idag, även om det inte är min pappa, utan mina barns! I vanlig ordning var det lite si och så med uppvaktningen (typiskt grabbar eller?) vilket jag redan i fredags misstänkte varför jag då cyklade till staden i raketfart på lunchen och fick fatt på Bokias sista ex av "Jag är Zlatan".
Maken fick den i morse av "prinsessan" även om hon mest var intresserad av papper och snöre. Jodå han blev glad men log ett litet snett leende och sa:

- bäst att du läser den först annars kommer du att gå här som katten kring het gröt och fråga när jag är klar......

Jodå "man känner sina löss på gången" .

/P

♥ P A P P A ♥

I år är första gången jag inte har någon ♥ P A P P A ♥ att fira på farsdag.
En konstig känska eftersom det under nästan 30 år enbart var ♥ P A P P A ♥ och jag på min sida av släktträdet....mamma gick bort 1982 och därefter var det vi.

Dessa åren var inte enbart lyckliga. Det var många tillfällen av smärta och svek men som jag alltid svarade när någon frågade hur jag orkade  - han är ju min ♥ P A P P A ♥ !
Så älskade ♥ P A P P A ♥  - jag saknar dig här hos mig idag men vet att du har lugn och ro där du är!

/P