söndag 11 september 2011

Jag överlevde!

...nyduschad och med inpackning i håret. Maken hade fixat ägg, bacon och sallad tills jag kom hem så här sitter jag och mumsar och läser bloggar.
I morgon väntar nya spännande utmaningar på jobbet, jag var länge tveksam men nu tror jag att jag har bestämt mig.....jag ska driva projektet i land...det som jag jobbade så hårt på i våras men som sedan lades det på  is av olika anledningar. Efter allt jobb jag lagt ner sa det bara POFF och jag kände mig som ett punkterat däck.....men nu fyller vi på med ny luft och rullar vidare!

/P

Lillasyster med skägg

...jo det finns faktiskt en lillasyster i familjen.
Hon är svart, har fyra ben, svans och skägg och hon är en riktig prinsessa! Eftersom jag aldrig fått köpa något rosa till mina barn har jag nu tagit ut det på henne....hon har rosa bajspåsar....herregud vad håller jag på med :-)
Prinsessan är en utpräglad "fotöljhund", det betyder typ att hon förflyttar sig från fotölj till soffa till nästa fotölj och nästa soffa....ingen skogshund direkt....och kanske har vi präglat henne till detta för som valp hade hon en mycket stor jagtintinkt och rymmde på löpande band. Nu för tiden håller hon sig på tomten som hon vaktar med sitt liv, sällan vi har dörren låst i vårt hus....vi har ett naturligt inbrottslarm :-)

Bildrättigheter: Jenny Carlsson

/P




/P


Hade förträngt

..att jag bokat spinningpass ikväll 18.15. Har inte suttit på en spinningcykel sedan i maj men då körde jag tre pass i veckan, idag orkar jag knappast gå upp till övervåningen utan att bli anfådd. Det ska bli kul att se om jag överlever eller gör en Bridget Jones...*asg

/P

Bara shoppat lite :-)

...ja ni fattar ju hur det slutade.....som det brukar naturligtvis.
Lena hade fått in världens finaste muggar, No1 är naturligtvis min. Några ljuslyktor som komplement till min ljusbricka och en fin vit löpare med monogram och spets....ursöt!
Nu väntar kaffe i de nyinköpta kopparna och lite fotboll på TV, helt utan skuldkänslor för här regnar det idag.

/P


Övningsköring

..står på schemat idag. Tänkte faktiskt lura med maken och lillebror till Unnerstad gård för en liten inspektion.
Bara titta - inte shoppa :-)
Fast den här lilla sötingen kanske får följa med hem i alla fall.......

/P